Optikai hálózat bérlése

Elsősorban magasan képzett és szakmailag felkészült szakembereinknek köszönhetően képesek vagyunk kivitelezni a legkülönbözőbb távközlési rendszerek bérbeadását is. Rátermettségüknek köszönhetően cégünk bízik kiépített hálózataiban, ezért megrendelőinknek magas szolgáltatási szintet nyújtunk és szigorú követelményeket vállalunk.

Visszahivást kérek

Az elmúlt években több száz kilométer optikai- és rézkábel vonalat építettünk ki.

A piac jelenlegi elvárásai szerint két végpont összekapcsolásához nagy sebességű és nagy kapacitású eszköz szükséges. Erre a célra az optikai kábelekkel felépült hálózatok a legalkalmasabbak. 


shutterstock_204103081-1Szolgáltatási kínálatunk a távolsági és a helyi adathálózat bérbeadására egyaránt irányul. 
A SITEL Kft. alkalmazottai gazdag tapasztalattal rendelkeznek kábelvonalak építésében, "kulcsra kész" átadásában legyen az optikai kábel, rézkábel vagy erősáramú kábel. Igény felmerülése esetén vállaljuk tervdokumentáció elkészítését is, és a mérnöki lebonyolítást is. A nyomvonal kiépítését teljes terjedelemben vállaljuk, beleértve a védőcső fektetést - a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával - annak bevizsgálását (méretellenőrzéssel és nyomáspróbával), a kábelek befújását illetve behúzását, valamint azok jegyzőkönyvezett mérését.

Szerelőink szakmai képesítésük alapján vannak szakcsoportokba osztva és felszerelve a legmodernebb műszerekkel, valamint rendelkeznek a szükséges bizonyítványokkal is. A társaság alkalmazottai a strukturált kábelhálózatok területén többéves tervezői és szerelési gyakorlattal, valamint e tevékenység végzéséhez szükséges szakvizsgákkal is rendelkeznek. A helységekben az eredeti állapot és a rend visszaállítása számunkra természetes.  Az összes szerelési munkálatot a SITEL Kft. kizárólag saját alkalmazottaival végezi, saját műszereket használ, melyek rendszeresen hitelesítési méréseken esnek át. 

A SITEL Kft. 20 év szavatosságot nyújt a szerkezeti kábelezésre.

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!