Telehouse

A távközlés a gazdasági erő alapjává válik. Az információ és a kommunikáció ma már a sikerről dönt és jelentősége tovább nő. A SITEL Kft. a legújabb technológiák és rendszerek alkalmazásával bekapcsolódott a globális információs távolsági vonalak kiépítésébe.

Visszahivást kérek

A SITEL Kft. tulajdonában lévő optikai nyomvonalak készen állnak az Önök szükségleteinek kielégítésére a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország területén. Készek vagyunk bebiztosítani a kapcsolatfelvételt a szomszédos országokkal, továbbá felajánljuk szolgáltatásainkat bárhol, ahol szükség lehet rá. 

Az a városi gyűrűs felépítésű hálózat, amelyet a SITEL Kft. Pozsonyban épített ki, az egyik legnagyobb helyi gerinchálózat, különböző rákapcsolási, valamint tartalékképzési lehetőségeket nyújt és a "last mile" kérdések megoldását is biztosítja.

 

telehazA SITEL Kft. az első szlovák társaság, amely a Teleház szolgáltatásra szakosodott. Ügyfeleinknek felajánljuk a mi Teleház lehetőségeink kihasználását. 

Teleház központunkban a SITEL Kft. ügyfelei bérelt helyre helyezhetik el saját szervereiket, működtethetik hálózatukat. Teleházunk teljes mértékben ellenőrzött, biztonságos hely, amely távközlési rendszerek fontos berendezéseinek elhelyezésére és üzemeltetésére lett kiépítve. Ügyfél szolgálati "help-desk" rendszerünknek köszönhetően, amely folyamatosan (24 óra/365 nap) üzemel, azonnali beavatkozást biztosítunk arra az esetre, ha az Önök távközlési vonalán kiesés vagy vészhelyzet adódna. 

Teleházunk csúcsminőségű megoldást nyújt, készen áll kielégíteni a megrendelő igényeit: 
• a legjobb rákapcsolódást az optikai hálózatra,
kényelmes elhelyezkedést és biztonságos megoldást,
• szakképzett szolgáltatást, beleértve a megrendelői támogatást is. 

Társaságunk biztosítja ügyfeleinek az optikai nyomvonal karbantartását és szervizelését, valamint annak kolokációját. Szolgáltatásaink: 
• megelőző karbantartás, rendszeres ellenőrzés és mérés
FLM - szerviz, sürgősségi beavatkozás, hibaelhárítás és kisegítő pótlás bebiztosítása
SLM - utószerviz, teljes üzemmód biztosítása

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!