Csőnyalábok

A Sitel műanyag csőnyalábok, más néven multicsatornák négy-, hat- vagy kilenccsöves, elemes rendszerek. A szimpla kábelcsatornák helyett használjon csőnyalábot, amelynek révén a kábelezési nyomvonal gyorsan, szilárdan, betonozás nélkül elkészíthető.

Visszahivást kérek

Csőnyalábok, más néven multicsatornák több kábelcsatornát egy közös, jövőálló, és nagy teherbírású csatornába foglalják.

Multiducts

A négy-, hat- vagy kilenccsöves, elemes rendszer révén a nyomvonal gyorsan, rendezetten elkészíthető. Nagymennyiségű kábelt utólagosan is be lehet húzni, így szükség esetén a hálózat bármikor bővíthető, és a kábelek könnyen cserélhetők.

 A csőnyaláb elemeit habosított polyolefin műanyagból gyártjuk, ezért alacsony tömegük ellenére magas szilárdsággal és mechanikus ellenállással rendelkeznek. Egy 1 méteres csőnyaláb elem 15 tonnát elbír, így nagy forgalmú autópályák, vasúti sínek alá is fektethető.

 A csőnyalábokból kialakíthatóak kanyarok, szintbeli változások, oldalelágazások, átjárók, 110 mm alatti csőszűkítések is.

 Alacsony tömegüknek köszönhetően a szállítással és szereléssel kapcsolatos általános gondok jelentősen lecsökkennek. A raktározásuk nem igényes, nyílt térben is tárolhatók. Kep2

 

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!