DEFEM kábeltartó rács-rendszer

A komplex DEFEM kábeltartó rács-rendszert a svéd DEFEM SYSTEM cég fejlesztette ki és ebben a technológiai ágazatban tökéletesen megfelel a legmagasabb követelményeknek is.

Visszahivást kérek

A rendszer legfőbb előnyei az extrém rugalmasság és minimális tartozékok (csatlakozó elemek, stb.,) alkalmazása, amelyek elősegítik a szerelést és meggyorsítanak minden beavatkozást.

A típusrögzítő elemek felhasználásával ez a rendszer mennyezetre felfüggeszthető, padlóra helyezhető, esetleg padlóra erősíthető úgy, hogy nem veszít szilárdságából. Összehasonlítva más kábeltartó rács-rendszerekkel a DEFEM lényegesen magasabb teherbíró képességgel, ellenállással és terhelhetőséggel rendelkezik és szerelésénél kevesebb munkaerőre van szükség. Ezek a tulajdonságok a DEFEM rendszert a kábelhordozó rendszerek területén végeredményben a legkorszerűbb technológiák közé emelik.

cabletrays10-31_Page_02

 

A rendszert három változatban kivitelezik - fénylő horganyzott változatban belső szerelésekre, galvanizált változatban külső szerelési munkálatokhoz és rozsdamentes acél formában agresszív környezetbe.

 

 


Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!