Moduláris kábelaknák

Kétfajta kábelaknarendszert kínálunk moduláris kivitelben: a 125 cm-nél keskenyebb kábelaknák létrehozására a könnyebb Fortress, míg a 125 cm-nél szélesebbekhez a masszívabb Ultima kábelaknarendszert javasoljuk.

Visszahivást kérek

Közös jellemzőjük, hogy 15 cm magas keretekből, könnyen összerakhatók, így jelentős megtakarítás érhető el a telepítési és szállítási költségeken.

A kábelaknák bármilyen, akár elektromos, akár távközlési csővezetékezésnél felhasználhatók, lehetővé teszik a kábelek behúzását, összekötését, a kábelek karbantartását, valamint a kábeltartalékok és kötések tárolását és védelmét.

A kábelaknák különböző teherbírású műanyag, öntöttvas, beton, és burkolható fedlapokkal is kérhetők, amelyeket a kívánt akna adatlapjáról választhat ki. 

 

 A telepítésről nézze meg videónkat! 

 

Fortress kábelaknarendszer

fortress_kabelaknaA Fortress kábelaknarendszer 15 cm magas keretei stabilan egymásba illeszthetők. Minden rész súlya kevesebb mint 8 kg, így egy személy is összeépíthet és telepíthet bármilyen magasságú kábelaknát.

 

Kep1

 

 

 

Anyaga nitrogén segítségével habosított, magas tömörségű polietilén (HDPE), több mint 70%-ban újrahasznosított hulladékból készül. A nagy terhelhetőség érdekében minden egyes keret bordázott. A Fortress kábelaknarendszer elég erős ahhoz, hogy használható legyen nagy járműforgalomnak kitett környezetekben, akár 40 tonna (D400) terhelhetőséggel is.

 

 

Lapra szerelt kivitelezésének köszönhetően a szállítási költségek jelentősen csökkenthetőek, és a nagy mennyiségű megrendelési igények is költséghatékonyan kielégíthetők.  

Fortress moduláris kábelakna katalógus

 

 


Ultima kábelaknarendszer


ultima-connect-productAz Ultima kábelaknarendszer szintén 15 cm magas keretekből áll, de anyaga üvegszállal erősített poliészter (GRP), ezért erősebb, masszívabb a Fortress kábelaknarendszernél. 125 cm-nél szélesebb kábelaknák készítéséhez az Ultima kábelaknarendszert ajánljuk. Teherbírása 60 tonna. Extrém -60 °C – +160 °C hőmérsékletek között is formatartó. Hosszú élettartamú: fagyálló, sav- és vegyszerálló, hosszabb az élettartama bármely betonaknánál. 

Ultima és Ultima Connect moduláris kábelakna katalógus

 

 

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!