Vízhatlan kábelaknák

A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig egyszerű.

Visszahivást kérek

A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig lényegesen egyszerűbb.

A kábelaknák lehetővé teszik a telekommunikációs, optikai kábel behúzását, összekötését, a kábelek karbantartását, valamint a kábeltartalékok és kötések tárolását és védelmét. A csatornarendszerekben betölthetik az elosztó, fővonalbeli, átmenő, sarok, vagy elágazó akna, stb. szerepét is.

ZZ-PE Kábelaknák

A ZZ-PE kábelaknák kis tömegűek, mindössze 540 mm magasak, így könnyen szállíthatók és telepíthetők. Akár 110 mm átmérőjű kábeleket, illetve védőcsöveket is képesek fogadni, amelyek könnyen és gyorsan bevezethetők, a kötések védőkapszulákban elhelyezhetők. A 1,5T teherbírású fedlapoknak és merevítőknek köszönheten akár elásható megszakító létesítményként ("koporsóként") is alkalmazható.

 ZZPE0

ZZ-PE-0 fedlappal és gumitömítéssel már  nettó: 78.500,-Ft-ól elérhető.

Részletes rajz

 ZZ-PE-1W fedlappal és gumitömítéssel már  nettó: 84.500,-Ft-ól elérhető (akár egy 144 szálas kötőelem elhelyezésére is alkalmas). Részletes rajz

 

 

SKO Kábelaknák

Az SKO kábelaknák magasabbak, 712 és 1170 mm-es méretekben készülnek. A tömítések mindkét típusnál hermetikusan zárnak a csövek és a kábelek bevezetési helyein is. A kábelaknák vízhatlan tömítésű, különböző teherbírású, akár kulccsal zárható fedlapokkal is kérhetők.

sko-1-SKO1-kabelaknasko-2_4-SKO2-SKO-2
 SKO1-PE Nettó: 75.350,-FtSKO2/4-PE Nettó 168.500,-Ft

  

SKO vízhatlan kábelaknák-Használati utasítás

Kábelaknák telepítése képekben

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!