Vízhatlan kábelaknák

A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig egyszerű.

Visszahivást kérek

A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig lényegesen egyszerűbb.

A kábelaknák lehetővé teszik a telekommunikációs, optikai kábel behúzását, összekötését, a kábelek karbantartását, valamint a kábeltartalékok és kötések tárolását és védelmét. A csatornarendszerekben betölthetik az elosztó, fővonalbeli, átmenő, sarok, vagy elágazó akna, stb. szerepét is.

ZZ-PE Kábelaknák

A ZZ-PE kábelaknák kis tömegűek, mindössze 540 mm magasak, így könnyen szállíthatók és telepíthetők. Akár 110 mm átmérőjű kábeleket, illetve védőcsöveket is képesek fogadni, amelyek könnyen és gyorsan bevezethetők, a kötések védőkapszulákban elhelyezhetők.

SKO Kábelaknák

Az SKO kábelaknák magasabbak, 712, 1170 és 1500 mm-es méretekben készülnek. A tömítések mindkét típusnál hermetikusan zárnak a csövek és a kábelek bevezetési helyein is. A kábelaknák vízhatlan tömítésű, különböző teherbírású, akár kulccsal zárható fedlapokkal is kérhetők.

SKO vízhatlan kábelaknák-Árak

SKO vízhatlan kábelaknák-Használati utasítás

Kábelaknák telepítése képekben

Visszahivást kérek

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!