Jogi nyilatkozat

A weblap tartalma

A SITEL Kft., mint a weblap üzemeltetője mindent megtesz a www.sitel.ksnetwork.hu weblapon közzétett információk helyességéért, naprakészségéért és teljesességéért. Az ennek ellenére esetlegesen előfordulhatnak hibák és tévedések, vagy a weblapot ért rosszindulatú támadások, így a weblapon publikált információkból fakadó közvetett vagy közvetlen károkért a SITEL Kft. nem vállal felelősséget

Szerzői Jogvédelem

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, szoftver és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, az SITEL Kft. vagy annak kapcsolt vállalkozásai, anyavállalata tulajdonát képezi, vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.

Hivatkozások

A webhely tartalmazhat olyan más webhelyekre vonatkozó utalásokat, amelyek webhelyünk egy adott szegmenséhez kapcsolódnak. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a webhely üzemeltetőjének bármilyen kapcsolata lenne ezekkel a webhelyekkel vagy tulajdonosukkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információkkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk. A www.sitel.ksnetwork.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán a SITEL Kft., mint a webhely üzemeltetőjének külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek az oldal tartalmára semmilyen módosító hatással nincsenek.