Termékek

Amennyiben bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban keressen minket az elérhetőségeink egyikén! 

Csőnyalábok
A Sitel műanyag csőnyalábok, más néven multicsatornák négy-, hat- vagy kilenccsöves, elemes rendszerek. A szimpla kábelcsatornák helyett használjon csőnyalábot, amelynek révén a kábelezési nyomvonal gyorsan, szilárdan, betonozás nélkül elkészíthető.
Carlson Integral & Poly Vault kábelaknák
A Poly Vault kábelaknák nyomvonalak kiépítésénél használatosak, a földalatti hálózatokhoz való egyszerű hozzáférés biztosítására. A Poly Vault akna alkalmazása az ilyen nyomvonal építésénél nagyon gyors és eredményes. Alkalmazásuk ideális olyan helyeken, ahol a kábeleken csatlakoztatást, vagy például a jövőben a fő nyomvonaltól elágazást terveznek.
Moduláris kábelaknák
A Fortress kábelaknarendszer 150 mm magas gyűrűkből áll, amelyek stabilan egymásba illeszthetők. Minden rész súlya kevesebb mint 25 kg, így egy személy is összeépíthet és telepíthet bármilyen magasságú kábelaknát.
Vízhatlan kábelaknák
A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig egyszerű.
DEFEM kábeltartó rács-rendszer
A komplex DEFEM kábeltartó rács-rendszert a svéd DEFEM SYSTEM cég fejlesztette ki és ebben a technológiai ágazatban tökéletesen megfelel a legmagasabb követelményeknek is.
AVM FRIZT! Újdonságok
Legújabb AVM FritzBox termékeink

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!