Termékek

Amennyiben bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban keressen minket az elérhetőségeink egyikén! 

Moduláris kábelaknák
Kétfajta kábelaknarendszert kínálunk moduláris kivitelben: a 125 cm-nél keskenyebb kábelaknák létrehozására a könnyebb Fortress, míg a 125 cm-nél szélesebbekhez a masszívabb Ultima kábelaknarendszert javasoljuk.
Vízhatlan kábelaknák
A Sitel vízhatlan ZZ-PE és SKO polietilén műanyag kábelaknáival teljesen kiválthatók a nehéz betonaknák. Az aknatestek alakjuk révén stabilan rögzíthetők a talajban, különböző teherbírású fedelekkel kérhetők, a kábelek bevezetése pedig egyszerű.
Csőnyalábok
A Sitel műanyag csőnyalábok, más néven multicsatornák négy-, hat- vagy kilenccsöves, elemes rendszerek. A szimpla kábelcsatornák helyett használjon csőnyalábot, amelynek révén a kábelezési nyomvonal gyorsan, szilárdan, betonozás nélkül elkészíthető.
MIKRO kábelakna FTTH-, FTTx-, gyengeáramhoz
Kabelakna családunk legkisebb típusa a MIKRO vízhatlan műanyag szekrény tökéletes védelmet nyújt kábeltartaléknak és kötőelemeknek FTTH vagy gyengeáram hálózatok kivitelezésénél.
DEFEM kábeltartó rács-rendszer
A komplex DEFEM kábeltartó rács-rendszert a svéd DEFEM SYSTEM cég fejlesztette ki és ebben a technológiai ágazatban tökéletesen megfelel a legmagasabb követelményeknek is.
AVM FRITZ! Újdonságok
Legújabb AVM FritzBox termékeink egyenesen a gyártótól.

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!