Rólunk

Üdvözöljük kedves látogatónkat!

Bizonyára a legjobb helyen jár, ha gyors, profi szolgáltatást szeretne. 

 

A SITEL Kft. 1993-tól van jelen a cseh és a szlovák, 2000-től pedig a magyar távközlési piacon. Az integrált távközlés területén csúcsminőségű termékeket és megoldásokat kínál üzleti partnereinek. A cég ismertsége és elfogadottsága mind a nemzetközi, mind a hazai piacon nőtt, eredményei alapján helyzete jelentősen megerősödött. A SITEL Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a csúcstechnológiák fejlődését, és következetesen gondoskodik alkalmazottai szakmai továbbképzéséről. Megkülönböztető figyelmet szentel az üzletfelekkel fenntartott kapcsolatok ápolásának, modern kommunikációs termékei széles skálájú kínálatával teljes körű szolgáltatásokat biztosít ügyteleinek. Elsőrendű feladatának tekinti a megrendelő üzemeltetői igényeire való gyors reagálást, a változatos és azonnali kiszolgálást a beruházási folyamatok megvalósítása során, ennek érdekében minden alkalmazottat közvetlenül érdekeltté tesz az elvégzett munka jó minőségében és a határidők betartásában

 

A SITEL Kft. fő tevékenysége az optikai hálózatok üzemeltetése, távfelügyelete, DWDM és SDH-rendszerek kiépítése, karbantartása (Ciena, Infinera, Alcatel-Lucent), valamint a távközlési építkezéseken használatos termékek gyártása, forgalmazása. Főbb termékeink a távközlési alépítmények elemei: moduláris és vízhatlan kábelaknák (Carson, Fortress, ZZPE, SKO), csőnyalábok és védőcsövek (HDPE, CSPE, HFFR, Multiduct mikrocsövek), speciális kábeltömítő rendszerek, HAWK típusú kábelátvezetők. További termékeink: Systimax eszközök; DEFEM rácsos kábeltálcarendszer; AVM VOIP routerek és alközpontok; Masterdock moduláris úszóstégek.

 

A SITEL Kft. büszkesége a műszaki felszereltség és az alkalmazottak tapasztalata az optikai hálózatok üzemeltetése terén. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a legújabb technológiák felhasználásával, beleértve a tanácsadást, a tervezést, továbbá mindennemű szerelési tevékenységet, egészen a végellenőrzésig és mérésig.

 

A társaság szakmai rátermettségét és szolgáltatásaink magas minőségét bizonyítja az ISO 9001 minősítés is.