Szolgáltatások

Cégünk integrált hírközlési rendszerek építésére szakosodott társaság, főbb tevékenységi köreink a következők: 

- Mérés, karbantartás és szerviz
- Optikai- és fémvezetékek és hálózatok építése
- A világszínvonalú gyártók berendezéseinek szállítása és szerelése (Ciena, Infinera)
- Védőcsövek, kábelaknák, Multicsatornák
- Mikrokábelek és száloptikák segítségével végrehajtott mikrocsövezés, optikai hozzáférési hálózatok
- Saját adatközpont által nyújtott szolgáltatások, beleértve a távfelügyeletet és diszpécser
szolgáltatást. (Prága)

Telehouse
A távközlés a gazdasági erő alapjává válik. Az információ és a kommunikáció ma már a sikerről dönt és jelentősége tovább nő. A SITEL Kft. a legújabb technológiák és rendszerek alkalmazásával bekapcsolódott a globális információs távolsági vonalak kiépítésébe.
Optikai hálózat bérlése
Elsősorban magasan képzett és szakmailag felkészült szakembereinknek köszönhetően képesek vagyunk kivitelezni a legkülönbözőbb távközlési rendszerek bérbeadását is. Rátermettségüknek köszönhetően cégünk bízik kiépített hálózataiban, ezért megrendelőinknek magas szolgáltatási szintet nyújtunk és szigorú követelményeket vállalunk.
SOS szolgáltatás
SOS szolgáltatásunk Budapest szívéből a XI. kerületből indul ki. Az év 365 napján 24/7 elérhetőek vagyunk. Szolgáltatásunkért három angolul is kommunikáló kollégánk felelős, akik egész évben rendelkezésre állnak telefonon illetve e-mailben. Megkereséseiket egy különleges "Trouble-ticket" rendszeren keresztül regisztráljuk, melynek segítségével naprakészen tarthatjuk munkáinket.
Avatar szolgáltatás
Vállaljuk úgy nevezett "Avatar szolgáltatás" nyújtását is. Szakembereink a helyszínre mennek, amíg Ön a távolból irányít. Mi leszünk a szeme és keze, így Önnek nem szükséges a helyszínre érkeznie, ha karbantartásról vagy szerelésről van szó.

Értesüljön elsőként

új termékeink piaci megjelenéséről, aktuális akciós ajánlatainkról és kiárusításainkról!